Termeni si conditii

DEFINITII SI TERMENI

Lolos– este denumirea comerciala a S.C. LOLOS IT&PRINTING S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Giarmata Vii 307201, Timis, avand numar de ordine in Registrul Comertului J35/2617/2016, cod unic de inregistrare fiscala RO36549191.

Vanzator – LOLOS IT&PRINTING S.R.L..

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Lolos (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Lolos si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Nickname – pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumparator poate adauga Continut pe Site. Nickname-ul este asociat informatiilor din Site ale Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.).